Zaterdagochtend 31 maart… het was zover. De tweede keer “Ut Husseltoernooi”. Dit jaar werd het gehouden bij Hollandia T.

De jeugd onder de 13 en de jeugd onder de 15 jaar van Con Zelo en Hollandia T deden hieraan mee. De kinderen werden gemengd (gehusseld). We hadden 8 teams die allemaal 3 wedstrijden speelden. Uitgangspunt van dit toernooi is: niet tegen elkaar, maar met elkaar spelen. Ieder team is gesponsord door een bedrijf(je) in de omgeving van Waarland/Tuitjenhorn.
Heel belangrijk is dat we speelden voor een goed doel. Dit jaar is dat “Hulphond en training”. Uit Tuitjenhorn heeft Sebas Gerber een hond afkomstig van deze training.
En aangezien hij regelmatig bij de club is betrokken, staat dit doel dichtbij de kinderen. Alle kinderen hebben een euro meegenomen voor het goede doel en daarbij sponsoren “De vrienden van Con Zelo” en “De club van 100” een mooi bedrag. Daarnaast Hebben we ook nog acht sponsors van lokale bedrijven (de team sponsors).
Om 10.00 uur is de aftrap van de eerste wedstrijden. Even aftasten met wie je in het team zit en waar ieders kwaliteiten liggen en dan ervoor gaan. Want iedereen speelt natuurlijk wel een fanatiek potje voetbal.
Het weer zit geweldig mee. Zonnetje erbij… voor de spelers goed voetbalweer en voor de toeschouwers prachtig om buiten te zijn.
Ehbo is natuurlijk ook aanwezig. Gelukkig hoeft Anita maar één keer in actie te komen na een bal tegen het gezicht. Bedankt!
Onze fotografe Nicolette maakt allerlei prachtige foto’s van dit toernooi. Bedankt hoor.
Tussendoor een lekker broodje, chips en drinken (sponsor Deen) en dan weer volop aan de bak. We zien spannende wedstrijden. Veel teams zijn écht aan elkaar gewaagd. Dat is natuurlijk toch het mooiste.
Na de laatste wedstrijd volgt de prijsuitreiking en de overhandiging van de cheque.

Het prachtige bedrag van 713,20 is voor het goede doel. Zij zijn daar erg blij mee en gaan hier een hond mee opleiden. Super.
Er is uiteindelijk een winnaar bij JO13 en eentje bij JO15. Toch hebben we, na het bekijken van het doelsaldo, één uiteindelijke winnaar. Dat zijn dit jaar: Team Dirk Pankras en Willem Dekker.
Alle kinderen krijgen nog een heerlijke mars en gaan huiswaarts. Het winnende team krijgt als extraatje nog een flesje AA drink.
De organisatie kijkt met een goed gevoel terug op een mooie voetbaldag met daaraan een prachtig goed doel!
Op naar de derde editie… volgend jaar, paaszaterdag bij Con Zelo.